კულტურათაშორისი კომუნიკაცია და ეროვნული კულტურა
ეროვნული საკვები როგორც ქვეყნის იმიჯის შექმნის
საშუალება
21-22
მაისი, 2021 წელი
თბილისი,
საქართველო
ძვირფასო კოლეგებო,
მოხარულები ვართ, მოგიწვიოთ პირველ საერთაშორისო
სამეცნიერო ონლაინ კონფერენციაზე, რომელიც ეძღვნება გასტრონომიულ კულტურასა და
კულტურათაშორის კომუნიკაციას.
კონფერენციის თემატიკა:
·
ეროვნული საკვები
როგორც ქვეყნის იმიჯის შექმნის საშუალება;
·
ტრადიციული კერძები
და ეროვნული იდენტობა;
·
საკვები
კულტურათაშორისი კომუნიკაციის კონტექსტში;
·
ეროვნული კერძები,
რომლებმაც მსოფლიო დაიპყრეს;
·
გასტრონომიული
სტერეოტიპები და კულტურათაშორისი დიალოგი;
·
გასტრონომიული
ტურიზმის განვითარების პერსპექტივები;
·
საკვები და
კულტურა.
სამუშაო ენები: ქართული,
ინგლისური, რუსული.
აბსტრაქტების (ინგლისურ ენაზე) მიღების
ბოლო ვადაა 2021 წლის 3 მაისი.
მოხსენებების მიღების ბოლო ვადაა 2021 წლის 20 მაისი.
აბსტრაქტები
და მოხსენებები გამოაგზავნეთ ელ. ფოსტაზე: international@sou.edu.ge